Program


English text here


FUN Flyin Middenzeeland EHMZ

Hoofdsponsor: Stichting De Pionier Hangaar Lelystad

Welkom op onze FUN Flyin te EHMZ.

Wij richten ons op alle gemotoriseerde vliegers en vliegtuigen.

Daarbij ontvangen wij met open armen alle geïnteresseerden die willen deelnemen, met en zonder vliegtuig, met en zonder brevet.

Aanmelden: www.funflyin.nl

Programma:

VRIJDAG 9 JUNI

Vanaf vrijdagmiddag verwachten wij de eerste arrivals.

Het restaurant zal beschikbaar zijn voor een diner a la carte.

Daarna praten we verder in onze partytent met bar, bier, wijn en muziek. Alle drankjes zijn vrij, gesponsord door onze sponsors KNVvL en Stichting De Pionier Hangaar Lelystad.

Neem als het even kan zelf uw kaas, worst en wijn mee en deel met anderen aan de lange tafels. We gaan er weer een leuke avond van maken!

Kamperen op het vliegveld onder de vleugels of naast uw vliegtuig.

ZATERDAG 10 JUNI

Zaterdagmorgen is er een ontbijtbuffet in het restaurant tot 10:00u 's morgens. Reserveren voor een gereduceerd bedrag per persoon

Overdag een Frietkar op locatie

Avonds wordt er een BBQ georganiseerd, vooraf reserven voor een gereduceerd bedrag per persoon. Prijzen zullen we in het voorjaar 2023 hier op deze website publiceren.

Daarna reiken we onze FUN prijzen 2023 uit en praten we verder in onze partytent met bar, bier, wijn en muziek. Alle drankjes zijn vrij, gesponsord door onze sponsors KNVvL en Stichting De Pionier Hangaar Lelystad.

Neem als het even kan zelf uw kaas, worst en wijn mee en deel met anderen aan de lange tafels. We gaan er weer een leuk feest van maken!


Kamperen op het vliegveld onder de vleugels of naast uw vliegtuig.

ZONDAG 11 JUNI

Zondagmorgen is er een ontbijtbuffet in het restaurant tot 10:00u 's morgens. Reserveren voor een gereduceerd bedrag per persoon. Prijzen worden in het voorjaar 2023 bekend gemaakt. Het restaurant zal zondag beschikbaar zijn voor een lunch en diner a la carte.


Het Zondag middag programma volgt later op deze website.


Met de luchthaven Middenzeeland EHMZ hebben wij afspraken gemaakt over een gereduceerd tarief van voor de eerste landing voor alle deelnemers ongeacht gewicht en geluidsklasse.

De FUN prijzen 2023 worden deze editie verdeeld onder de volgende disciplines:

  • De grootste afgelegde afstand van home base naar EHMZ

  • De oudste vlieger

  • De Jongste vlieger

  • Het jongste vliegtuig

  • Het oudste vliegtuig

  • Het kortste vliegtuig

  • Het langste vliegtuig

  • De grootste spanwijdte

  • De kleinste spanwijdte

  • De Wissel Bokaal gaat naar de vlieger welke ondanks de beroerdste landing toch nog alles heel heeft weten te houden. In 2022 was het niet mogelijk om deze wisselbeker uit te reiken. Een compliment voor alle deelnemers!

Om in aanmerking te komen voor onze FUN competitie moeten de deelnemers minimaal 1 overnachting op de FUN Flyin aanwezig zijn. Tevens moet de kandidaat tijdens de prijsuitreiking op 10 Juni 2023 in eigen persoon verschijnen om zijn of haar prijs in ontvangst te nemen. Winnaars van vorig jaar kunnen niet in de zelfde catagorie winnen in de Editie FUN FLYIN 2023. We nemen ons het recht voor om nieuwe FUN prijzen toe te voegen. Ideeën zijn van harte welkom!

De FUN Flyin 2023 op EHMZ

Gesponsored door Stichting De Pionier Hangaar Lelystad en de KNVvL afdeling Gemotoriseerd Vliegen